top of page

Wie ben ik?

Mijn naam is Maria Meloni-Feih, 47 jaar, getrouwd met Thomas en woonachtig in het pittoreske Laren.

 

Mijn leven staat in het teken van reizen, bewegen en ontdekken. Dit komt terug in mijn vak als coach en trainer, waarbij het steeds gaat om beweging te stimuleren, ‘de reis van de ontwikkeling’ aan te gaan en te ontdekken wat je daar tegenkomt.

De passies komen ook terug in mijn privé leven: mijn grote liefde voor het maken van verre reizen en het ontdekken van andere culturen. Mijn drive om te sporten en actief bezig te zijn en mijn nieuwsgierigheid bij het proberen van nieuwe gerechten uit de wereldkeuken als ik kook voor vrienden.

Ook mijn vrijwilligerswerk met verstandelijk beperkten bij Sherpa staat in het teken van samen ontdekken en samen plezier maken.

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het HR vak in de techniek, bouw en infra en zakelijke dienstverlening. Mijn hart en aandacht ging in mijn HR werk altijd al uit naar het ontwikkelen van mensen en organisaties. Ik ben gefascineerd waarom mensen doen, wat ze doen en hoe ze in hun kracht en in beweging komen.

 

Ik heb mijn hart gevolgd en heb me omgeschoold tot professioneel coach. Sinds 2012 werk ik volledig als coach en trainer.

Mensen die met mij werken omschrijven mij als:

 

Een betrokken en enthousiaste verbinder. Een stevige coach die zaken vanuit verschillende perspectieven onderzoekt, die rake vragen stelt en snel de kern raakt. Die aanvoelt wat de persoon of de situatie nodig heeft om een volgende stap te kunnen maken en die bespreekbaar maakt wat er speelt in de onderstroom.

  • Kritisch en mild        

  • Luchtig als het kan, diepgaand als dat nodig is

bottom of page